Strypes and Code Academy – възможност за старт на кариера като Junior Developer със С++ и Python


Strypes и Code Academy ти предлагат уникална възможност за кариерно развитие. Можеш да започнеш СПОНСОРИРАН курс по програмиране, последван от възможност за работа като Junior Developer със C++ и Python, в офис или изцяло дистанционно.

Кандидатствай сега 👉👉👉: https://bit.ly/38dmrwl

Курсът започва на 12.04.2023 г. и е с продължителност 6 месеца. Обучението е финансирано от Strypes! То ще е безплатно за всеки, който покрие успешно условията и изискванията и започне работа в Strypes! В края на това приключение всички одобрени кандидати имат шанса да получат работа в Strypes на Junior позиция. Преките задължения ще са свързани с разработка и поддръжка на софтуер за един от най-успешните клиенти на компанията – ASML.

Единственото, което ти е нужно:

  • Да имаш желание да започнеш работа като програмист след успешно завършване на курса.
  • Базови познания по програмиране до функции и структури от данни. Плюс са такива по С, С++ или Python.
  • Да отделиш по 30-40 часа седмично през следващите 6 месеца, за да усвоиш нужните знания.
  • Да си упорит и отговорен.
  • Да владееш английски на добро ниво, писмено и говоримо.

Запиши се от тук 👉👉👉: https://bit.ly/38dmrwl

Strypes е специализирана в разработка на цялостни софтуерни решения за бизнеса, като софтуер за машини за производство на чипове, дигитална трансформация, разработване на приложения, модернизация на различни видове софтуер, оптимизация на процесите, поддръжка и диагностика на различни приложения. Компанията е създадена през 2008 година в Холандия и вече 12 години се развива и разраства успешно. В България офисите им се намират в София, Пловдив и Бургас. 

ОН ТРЕЙНИНГ е обучителна компания, която успешно развива проекта Code Academy – академия за програмисти. Учебните ни планове са съобразени изцяло с изискванията на ИТ бизнеса, благодарение на което над 90% от завършилите нашите курсове по програмиране започват веднага кариера като джуниър програмисти.

,