ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД – Участник в „Ден на кариерата’ 2024“


17.09.2024 г., 11,00 ч.-12,30 ч., ВТУ „Т. Каблешков“, I-ви учебен корпус, I и II ет.

Централна енергоремонтна база ЕАД е българска компания с над 70 годишна история в областта на енергетиката и доказан и надежден партньор в енергийните ремонти на Трансформатори, Турбо и Хидрогенератори, високо волтови двигатели, инсталация и пуск в експлоатация на енергийни обекти и други.

Дружеството се стреми към постигането на високи стандарти и непрекъснато усъвършенстване, с помощта на най-ценния си капитал, а именно неговите висококвалифицирани кадри.

На територията на Централна енергоремонтна база ЕАД, целогодишно се провеждат стажантски кампании, в които висококвалифицирани инженери дават ценен опит и знания, важна част за старта в кариерното развитие на всеки един студент и бъдещ специалист.

Ако и ти искаш да си част от екипа на ЦЕРБ ЕАД, не се колебай, обади се +359 (2) 8105 454  или изпрати имейл на hresources@cerb.bg.

Повече за Централна енергоремонтна база ЕАД и за възможностите, които компанията предлага за реализация на студентите, можете да научите от неин представител на компанията в Деня на кариерата на ВТУ „Т. Каблешков“ и на http://www.cerb.bg .

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

,