Ди Би Карго България ЕООД – Участник в „Ден на кариерата’ 2024“


17.09.2024 г., 11,00 ч.-12,30 ч., ВТУ „Т. Каблешков“, I-ви учебен корпус, I и II ет.

Ди Би Карго България ЕООД е 100% собственост на Deutsche Bahn AG – една от най-големите световни логистични групи с повече от 300 000 служители. Ние предоставяме първокласни услуги в сферата на железопътния транспорт.

Освен основният офис на компанията, който се намира в град Карлово, на 130 км източно от София, Ди Би Карго България има спомагателни офиси и в други части на България. Сред клиентите ни се нареждат както български, така  и големи международни компании. По този начин дружеството има много добри предпоставки за значително разширяване на портфолиото си от услуги, които в момента обхващат главно железопътен транспорт на товари и индустриална маневра.

Ди Би Карго България накратко:

  • Близо 200 служители на четири локации.
  • Оперативно управление на индустриална маневра във всички промишлени сектори.
  • Организация и управление на железопътни товарни превози.
  • Индустриални логистични услуги, като например товарене и разтоварване във връзка с преминаване на едно транспортно средство на друго.
  • Управление на подвижен състав и релсова инфраструктура.
  • Притежава лиценз за железопътен превозвач и сертификат за безопасност.
  • Наличие на лиценз за железопътна компания и лиценз за безопасност на цялата железопътна мрежа в България.
  • Управление и организация на частни вагони.
  • Локомотивен парк: собствени електрически и дизелови магистрални локомотиви

Ди Би Карго България е първата частна компания в България, която предоставя услуга за редовни транзитни превози през границата с Турция. Ние заемаме стратегическо място на Балканите като свързващо звено между ЕС и Турция / Гърция.

В Ди Би Карго България, ние насърчаваме в нашите служители отговорност, гъвкавост, желание за придобиване на нови умения и повишаване на качеството. Нашите служители имат изключителната възможност за професионален растеж както на национално, така и на международно ниво. Ние им предлагаме възможността да продължат кариерата си в своята област на компетентност чрез международни програми за обмен на служители, различни обучения на и извън работното място и др. С уникалните си умения, нашите служители предоставят най-доброто от своята работа при спазване на най-високи стандарти за качество и безопасност. Затова, ние правим всичко възможно да им осигурим изпълнено с предизвикателства, но и удовлетворяващо, професионално развитие, защото вярваме, че единственият начин да придобиеш необходимата сила за достигане на върха, е непрекъснато да подобряваш себе си.

За кариерните възможности в нашата компания посетете сайта ни https://bg.dbcargo.com/rail-bg-bg/metanavi/karieri и щанда на компанията на Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

,