„БАЛКАН-САСТ” ЕООД – Участник в „Ден на кариерата’ 2024“


17.09.2024 г., 11,00 ч. – 12,30 ч., ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

„БАЛКАН-САСТ” ЕООД, основано месец юли 2004 год., е дъщерно дружество със 100 % собствен капитал на “АЖД–ПРАГА” ООД, Чешка република. Производствено-техническият комплекс на фирмата, построен през 2006 г., е с 5000 кв.м. разгърната производствена площ.

Област на действие: Железопътен транспорт; Метрополитен; Строителство.

Предметът на дейност: Изследвания и нови разработки, собствена развойна дейност; пренос на съвременни технологии от АЖД Прага; Проектиране; Производство; Монтаж; Сервиз; Строителство

Фирмата се налага на пазара като надежден производител и доставчик на продукти за железопътната инфраструктура, като: Бариерни механизми за автоматични прелезни устройства; Бариерни механизми за паркинги, гаражи и други обществени места; Гарови централизации за жп гари до 100 стрелки; Стрелкови обръщателни апарати; Автоматични прелезни устройства и автоматични прелезни сигнализации; Системи за визуализация и контрол на обекти; Светофори за жп транспорт; Електронни елементи и системи за управление на движението на влаковете;

Дружеството разполага с необходимите ресурси – квалифициран персонал и техническо оборудване, позволяващи му да се утвърждава на пазара като надежден производител на системи и елементи за тях, предназначени за железопътната инфраструктура, отговарящи на съществените изисквания за сигурност, надеждност и техническа съвместимост на подсистемите на националната железопътна система с трансевропейската железопътна система.

Реалната връзка между “БАЛКАН–САСТ” ЕООД и компанията майка „АЖД Прага” позволява в България много бързо да навлизат всички иновации, достъпни и за европейските пазари.

Допълнителна информация за дейността на “БАЛКАН–САСТ” ЕООД и за възможностите за реализация във фирмата можете да получите на  https://www.bsast.com/  и от неин представител в Деня на кариерата на ВТУ „Тодор Каблешков“.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

,