ДП „НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА” – Участник в „Ден на кариерата’ 2024“


17.09.2024 г., 11,00 ч. – 12,30 ч., ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

Държавно предприятие „Национална компания Железопътна инфраструктура” (ДП НКЖИ) е единствен управител на железопътната инфраструктура и един от най-големите работодатели в България с 11 000 служители.

Основният предмет на дейност е осигуряване използването на железопътна инфраструктура от лицензирани превозвачи при равнопоставени условия; извършване на дейности по развитието, ремонта, поддържането и експлоатацията ѝ; управление на влаковата работа в жп инфраструктура при спазване на изискванията за безопасност, надеждност и сигурност, разпределяне на тяговата електрическа енергия за влакови нужди по електрифицираните железопътни линии и др.

ДП НКЖИ предлага широки възможности за кариерно развитие чрез разнообразие от програми за професионално развитие: Стипендиантска програма за студенти, Стажантска програма и Програма за млади специалисти.

За всеки наш служител е осигурен социален пакет – ваучери за храна, социална сума при ползване на отпуск, достъп до бази за спорт, отдих и туризъм на преференциални цени, неограничен брой безплатни пътувания по жп мрежата и др.

За повече информация посетете сайта на компанията: www.rail-infra.bg и щанда на компанията в Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

,