ГОПЕТ ТРАНС – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’2023“


12.09.2023 г., 11,00 ч. – 12,30 ч.

ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

Основана през 1995 г. в София, ГОПЕТ ТРАНС стартира дейност като спедитор, трансформирайки се впоследствие в „one-stop shop“ доставчик на транспортни и логистични услуги. Дейността на компанията е подчинена на нейната визия, фокус върху клиента и отдадеността на екип от професионалисти.

Днес ГОПЕТ ТРАНС е водещ доставчик на транспортни и логистични услуги в България и основен регионален играч, със силно локално присъствие и активна дейност в Гърция, Румъния, Полша, Испания, а от 2020 г. – и в Турция. Тя предоставя висококачествени услуги на повече от 5000 български и международни компании в различни отрасли. Предлага решения за сухопътен автомобилен транспорт с широко покритие в Европа и регулярни отпътувания към Турция и Близкия изток, интермодален транспорт, свързващ Южна и Западна Европа, морски и въздушен транспорт с глобален обхват както и цялостни решения за логистика, склад и дистрибуция за България и Гърция.

Екипът на ГОПЕТ ТРАНС наброява около 350 служители, повече от половината от които в България. Плановете за разширяване на компанията са насочени към по-нататъшна диверсификация на предлаганите услуги и постигане на по-голяма гъвкавост чрез непрекъсната дигитализация.

Бизнес философията на компанията е насочена към предоставяне на решения за подпомагане бизнеса на клиентите. Оказвайки подкрепа на клиентите и партньорите в тяхното развитие, ГОПЕТ ТРАНС постига своя устойчив растеж.

С актуалните свободните позиции в ГОПЕТ ТРАНС можете да се запознаете на https://gopettrans.com/bg/karieri/svobodni-pozitsii/ и на щанда на компанията в Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.