„БДЖ – ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ” ЕООД – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’2023“


12.09.2023 г., 11,00 ч. – 12,30 ч.

ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД е дъщерно дружество на „Холдинг БДЖ” ЕАД, единственият лицензиран български железопътен превозвач на пътници в страната и чужбина. Компанията е с повече от 130 годишна история, богат опит и традиции.

Членството на България в ЕС отваря редица възможности за страната във всички сектори на икономиката, но изправя железопътния транспорт пред най-големите предизвикателства и трансформация, през която трябва да премине.

Стратегическата роля на железницата в социално-икономически аспект поставя в основен фокус европейското развитието и реформирането на БДЖ.

Един от приоритетите е да бъдат създадени по-добри условия на труд в локомотивните депа, базите за ремонт и поддръжка на влаковете, вагоните и локомотивите, както и повишаване и усъвършенстване на квалификацията чрез обучение и учене чрез работа със съвременни и иновативни технологии.

На инициативните, амбициозните и талантливите, които споделят ценностите и визията на Дружеството, и са готови да допринесат за неговото развитие, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предоставя възможност за придобиване на ценен опит в динамична и разнообразна среда и успешна професионална реализация.

„БДЖ – Пътнически превози” търси кадри от специалности Железопътна техника, Транспортна техника и технологии, Технология и управление на транспорта и Енергообразуващи технологии и енергийна ефективност. Стажантската програма на дружеството предоставя възможност за прилагане на знания и умения в реална работна среда, а Стипендиантската програма цели да стимулира най-добрите студенти.

Актуална информация за работа в „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД можете да получите на https://www.bdz.bg/bg/c/karieri и от представители на дружеството на Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.