TELUS INTERNATIONAL – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’2023“


12.09.2023 г., 11,00 ч.-12,30 ч.

ВТУ „Т. Каблешков“, I-ви учебен корпус, I и II ет.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти. С екип от над 4600 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в CX (Customer Experience) сектора в България.

Общо служителите на глобално ниво наброяват близо 70,000.

Компанията предлага възможност за дистанционна работа, гъвкаво работно време и проекти в сферата на бързо развиващите се технологии, видео игри, социални мрежи, финансови услуги и финтех, туризъм и много други.  Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, безплатна карта за градски транспорт, собствен фитнес, йога, групови тренировки, психолог, масажи, Multisport карти и други.

Позициите, които компанията предлага предоставят възможност на млади хора и такива без предварителен опит, но с високо владеене на чужди езици, да могат да реализират и развият потенциала си в креативна и мултикултурна среда, сред колеги от цял свят, говорещи на над 50 езика.

Това са само част от нещата, които правят TELUS International „компанията на щастливите хора“.

Тук можете да се информирате за отворените позиции, които компанията предлага: WWW.TELUSBG.COM. Повече за тях можете да научите от представители на TELUS International на Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.