ELDRIVE – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’ 2023“


ВТУ „Т. Каблешков“, 12.09.2023 г., 11,00 ч. – 12,30 ч.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

Eldrive е най-големият оператор на зарядна инфраструктура за автомобили в България с повече от 600 инсталирани зарядни точки у нас и над 900 на всички пазари, на които компанията оперира.

Eldrive прави зареждането на електрически превозни средства лесно: чрез смарт платформа се управляват всички процеси и цялата инфраструктура, като се осигурява безпроблемно и лесно зареждане за частните потребители и бизнеса.

Eldrive развива политика за корпоративна социална отговорност и една от сферите, в които желае да допринесе е образователната.

В тази връзка компанията предлага възможности за платен стаж или възможност работа на студенти (след 3-ти курс) по инженерни специалности.

Най-силно развитата сфера, в която могат да придобият опит е електроинженерството, но има възможност да бъде предложено развитие на талантливите студенти и в други инженерни области, свързани с дейността на дружеството.

Повече за Eldrive можете да научите от представители на компанията в Деня на кариерата на ВТУ „Т. Каблешков“ и на www.eldrive.eu.