СОФИЯ ФРАНС АУТО – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’2023“


ВТУ „Т. Каблешков“, 12.09.2023 г., 11,00 ч. – 12,30 ч.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

„София Франс Ауто“ АД е официалният вносител на Peugeot, Citroen, Opel и DS Automobiles за България, както и оторизираният дилър на пикапите Isuzu.

През 30-годишната си история в автомобилния сектор компанията се нарежда сред най-прогресивно развиващите се и стабилни бизнес организации в индустрията.

Стажантската програма на „София Франс Ауто” АД е един от начините рано да бъдат идентифицирани талантливите бъдещи професионалисти и да се подпомогне тяхното кариерно развитие. Тя има за цел да подаде ръка на студентите и наскоро завършилите специалисти, като ги запознае с основните дейности от работата в различни области на бизнеса с моторни превозни средства.

Програмата е насочена към развитие и задържане на таланти. Изпратете автобиографията си още днес на jobs@sfa.bg или кандидатствайте чрез приложените към обявите линкове в кариерния ни сайт Стаж – Кариери ВТУ „Тодор Каблешков“ София, 2022 (vtu.bg)

Повече за Стажантската програма на „София Франс Ауто” АД можете да научите от представители на компанията в Деня на кариерата на ВТУ „Т. Каблешков“.