„Софийска вода“ АД – Участник в „Ден на  кариерата’ 2024“


17.09.2024 г., 11,00 ч. – 12,30 ч., ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

„Софийска вода“ АД е най-големият ВиК оператор в България и първото и единствено към момента публично-частно партньорство във ВиК сектора у нас. 22,9% от акциите на компанията се притежават от Столична община, а 77,1% – от световния лидер в опазването и възобновяването на природни ресурси Веолия. Софийска вода осигурява услугите по водоснабдяване, отвеждане и пречистване на отпадъчни води на територията на Столична община и обслужва над 1,5 милиона потребители.

„Софийска вода” инвестира в своите служители, като предоставя подходящи възможности за развитие. Чрез модерна социална политика компанията се стреми към постигане на висока персонална ефективност и лично обвързване на служителите с целите и приоритетите на дружеството. Приветстваме младите, креативни специалисти, готови да посрещнат предизвикателствата и да станат част от големия ни екип.

Лятната стажантска програма на компанията се провежда ежегодно от 2002 г. насам под надслов „Предизвикай бъдещето“. Стажът е с продължителност три месеца (от юли до септември) и дава възможност на бъдещите професионалисти да стартират кариерата си чрез практика в реална бизнес среда с помощта на висококвалифицирани ментори.                 За практикантите стажът в компанията е един много добър старт от гледна точка на развитие и професионална ориентация. По време на стажа те имат възможност да се запознаят отблизо със структурата и дейността на дружеството, да посетят обектите, на които оперира, както и да участват в различни активности с практическа насоченост. Стажантите се назначават на трудов договор, а самият стаж е платен, с което компанията допълнително демонстрира ангажираност и уважение към тях.

Всяка година има стажант, който избира да бъде част от екипа на Софийска вода. През 2023 година близо 25% от назначените стажанти продължават развитието си на постоянна позиция и към момента са едни от най-младите попълнения в компанията.

Повече за компанията и възможностите за стаж и работа в нея можете да научите на https://www.sofiyskavoda.bg/ и от представителите на Софийска вода АД на Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

,