Софарма Трейдинг – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’ 2023“


12.09.2023 г., 11,00 ч. – 12,30 ч.

ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

Софарма Трейдинг – е една от най-големите български компании и лидер в предоставянето на цялостни решения в сектора на грижата за здравето в България и Сърбия.

Историята на Софарма Трейдинг започва през 2006 г. с интеграцията на 5 дистрибуторски фирми. През всички години от основаването приходите и печалбата бележат ръст, като 11 поредни години компанията заема първо място по приходи в сектор „Фармация“ в класацията Топ 100 на в-к „Капитал“.

Цел на компанията е да се превърне в стратегически инвеститор в Централна и Източна Европа. Затова през 2015 г. стартира регионалната ѝ експанзия с навлизане на сръбския пазар.

За предоставянето на качествени услуги към клиентите на Софарма Трейдинг се грижи екип от над 2500 човека. Ценностите, които допринасят за успеха на компанията, са иновативност, екипност и страст!

Информация за свободните позиции в Софарма Трейдинг можете да намерите на щанда на компанията в Деня на кариерата на ВТУ „Тодор Каблешков“ и на https://www.sopharmatrading.com/open-positions/?lang=bg