Евромаркет Груп – УЧАСТНИК В „ДЕН НА КАРИЕРАТА’ 2023“


12.09.2023 г., 11,00 ч. – 12,30 ч.

ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

Създадена през 1992 г., Евромаркет Груп представлява най-големият български холдинг за строителна и индустриална техника.

Евромаркет Груп разполага с широк спектър машини, комбиниращи високи спецификации и ефективност с конкурентни цени. Предлаганите от фирмата изделия са произведени в Европа, Азия и САЩ. Те отговарят на стандартите за качество (DIN, ISO, AWS и др.) и изискванията за безопасност на Европейската общност. При доставка се прави подробно проучване на техническите изисквания на клиентите с цел точен подбор на необходимата техника. По желание на клиента се организират демонстрации и обучение на персонала.

Хората са основният капитал на Евромаркет Груп. Компанията предоставя добре работеща среда и възможност за развитие на потенциала на всеки служител и за постигане на максимални резултати!

Евромаркет Груп разработва и провежда програми за обучение и развитие, въвеждане и интегриране на новоназначените кадри и за развитие на професионалните и личностни умения на служителите.

За актуални свободни позиции можете да се информирате от представители на Евромаркет Груп в Деня на кариерата на ВТУ „Тодор Каблешков“ и на https://www.euromarket.bg/bg/careers