„БЪЛГАРСКА ЖЕЛЕЗОПЪТНА КОМПАНИЯ“ ЕАД – Участник в „Ден на кариерата’ 2024“


17.09.2024 г., 11,00 ч. – 12,30 ч., ВТУ „Т. Каблешков“, І учебен корпус, І и ІІ ет.

БЖК ЕАД е акционерно дружество с предмет на дейност предоставяне на железопътни услуги за превоз на товари във вътрешно и международно съобщение. Дружеството е създадено през 2004 г. със 100% частен капитал.

БЖК ЕАД е част от S.C.GRAMPET S.A., Румъния – едно от най-значимите обединения от компании в Източна Европа в областта на железопътния транспорт и свързаните с него дейности:

  • Превози на товари
  • Логистични услуги
  • Изграждане, ремонт и модернизация на пътнически и товарни вагони в собствени депа и заводи.

Grampet Group е най-големият частен железопътен товарен и логистичен холдинг в Румъния и региона на Югоизточна Европа, предоставящ широка гама от продукти и услуги в

железопътния сектор, от интегриран транспорт до логистични услуги, производство на локомотиви, вагони и други части за подвижен състав както и модернизация на подвижния състав и лизингови услуги.

БЖК ЕАД, като част от Grampet Group заедно с останалите фирми от групата, имат възможност да осигурят конкурентно обслужване и оптимален транспортен маршрут.

Актуална информация за работа в БЖК  ЕАД можете да получите на https://www.brc-bg.com/ и от представители на дружеството на Деня на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ! НОСЕТЕ CV!

,