Стажантска програма на София Франс Ауто


„София Франс Ауто АД е официалният вносител на Peugeot, Citroen, Opel и DS Automobiles за България, както и оторизираният дилър на пикапите Isuzu.

През 30-годишната си история в автомобилния сектор компанията се нарежда сред най-прогресивно развиващите се и стабилни бизнес организации в индустрията.

Стажантската програма на „София Франс Ауто” АД е един от начините рано да бъдат идентифицирани талантливите бъдещи професионалисти и да се подпомогне тяхното кариерно развитие.

Тя има за цел да подаде ръка на студентите и наскоро завършилите специалисти, като ги запознае с основните дейности от работата в различни области на бизнеса с моторни превозни средства.

За поредна  година СОФИЯ ФРАНС АУТО отваря врати за млади и амбициозни хора, които търсят своята професионална реализация.

Ако си отговорен и с високи цели, планираш да прекараш следващите 3 месеца в корпоративна среда и искаш да се учиш от  професионалисти, това предложение е точно за теб!

Включи се в платената Стажантска програма на компанията и придобий практически и професионални умения. 

Позициите, за които се търсят стажанти, са:

-Стажант Застрахователна дейност – JOBS.BG – СТАЖАНТ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ДЕЙНОСТ, София, обява за работа от СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

Стажант в Отдел Логистика-  JOBS.BG – СТАЖАНТ В ОТДЕЛ ЛОГИСТИКА, София, обява за работа от СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

Стажант Дигитален маркетинг  – JOBS.BG – СТАЖАНТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ, София, обява за работа от СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

-Стажант Реклама и PR- JOBS.BG – СТАЖАНТ РЕКЛАМА И PR, София, обява за работа от СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

-Стажант в Отдел Резервни части –JOBS.BG – СТАЖАНТ В ОТДЕЛ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, София, обява за работа от СОФИЯ ФРАНС АУТО

-Стажант Продуктов специалист, Търговска дейност JOBS.BG – СТАЖАНТ ПРОДУКТОВ СПЕЦИАЛИСТ, София, обява за работа от СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

Програмата е насочена към развитие и задържане на таланти. Изпрати автобиографията си още днес на jobs@sfa.bg или кандидатствайте чрез приложените линкове!

,