Срещнете се с ИТ работодатели на Career Show Tech 2022


На 29-30 ноември ще се проведе Career Show Tech – двудневно онлайн събитие за реализация и развитие в ИТ сектора. 
Регистрацията за участниците в събитието е безплатна от тук: careershow.bg/register/


По време на събитието студентите ще могат да организират видеосрещи с водещи ИТ работодатели и да се включат в полезна семинарна програма с международни лектори от компании като AWS, Microsoft, OLX, MuleSoft и др.

Водещото кариерното събитие за ИТ професионалисти Career Show Tech 2022 ще се проведе на 29 и 30 ноември изцяло онлайн. Над 2000 кандидати ще се свържат с работодатели в ИТ сферата от всяка точна на страната. Събитието ще се проведе виртуално в модерна платформа, която позволява лични видео срещи с компаниите-изложители.

Всеки може да открие свободни позиции за хора с и без опит, както и информация за условията на работа, които компаниите предлагат. Освен лични видео срещи, събитието има целодневна семинарна програма с лекции и дискусии в сферата на ИТ, високи технологии, кариера и развитие. Специални гости на събитието са основателят на SoftUni Светлин Наков, CEO на Klint & GrowthSecrets Тейлър Раян, Максим Салников от Microsoft и др.

“През тази година отново отделяме специално внимание на ИТ сектора и нуждата от специалисти в него. Есенното издание на Career Show Tech събира специалисти от цяла България и Европа, за да предостави развитие в сферата на технологиите. Наблюдаваме все по-добри условия на труд за работещите в сферата на високите технологии. С това кандидатите имат възможност да бъдат част от добре развити екипи и да работят по международни проекти”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.