Представяне на стипендиантската програма на Huawei Technologies Bulgaria


На 25 октомври 2022 г. от 14,00 до 15,00 ч. в зала 1111 (I учебен блок, I етаж) представители на Huawei Technologies Bulgaria ще презентират стипендиантската програма на компанията Huawei – ICT Talents Training Seeds for the Future.

Целта ѝ, заедно с глобалната програма Seeds for the Future, е да подготви студентите за реалния бизнес свят, да подобри познанията им от технологична гледна точка, но и да обогати лидерските им умения.

Тази година наградният фонд на стипендиантската програма е 160 000 евро и Huawei ще награди 80 студенти с по 2000 евро.

В началото на ноември независимо жури ще разгледа кандидатурите на студентите, включили се в стипендиантската програма и ще излъчи победителите, а през февруари ще има и официална награждаваща церемония.

В същото време глобалната програма Seeds for the Future ще даде възможност на 30 студенти да се включат в онлайн обучението в периода 14–21.11.2022, на което ще имат възможност да получат както технически и лидерски умения, така и да обменят опит с таланти от други държави.

През декември най-изявените сред тях ще могат да присъстват на награждаващата церемония в Гърция и да спечелят различни награди.

Кандидатствалите могат сами да изберат дали да се включат в двете програми едновременно или само в една от тях.