Запознайте се с иновациите в 3D прототипирането от първа ръка със специалисти в сферата!


Четвъртък, 15 декември от 10:00 ч. – онлайн

Ако искате да погледнете в бъдещето на 3D прототипирането, заповядайте на уебинара 3D Prototype Training: Добрите практики от сектора“!

Екипът на Schneider Electric Ви кани на онлайн трейнинг, на който ще можете да се запознаете с практиката на водещите компании в сферата. Ще получите информация и знания от първа ръка в лицето на експерти, които ще разкажат повече за това какво се изработва с 3D технологията чрез конкретни клиентски примери. Участниците ще могат да надникнат в производствените съоръжения и с директни включвания на живо.

На събитието ще бъде споделена информация за софтуери за 3D проектиране и 3D принтиране, а всички участници ще могат да надникнат LIVE в самите производствени работилници – директно при машините. Сред темите на уебинара са 3D прототипиране, ползата за производствата, приложенията в различни сектори и съвременните технологии.

Специалистите ще покажат и примери за това как приложението на 3D принтирането в българските учебни заведения  подготвя студентите и има помага да превърнат знанията си в професия.

Регистрирайте се и гледайте онлайн тук.

,