ВТУ „Тодор Каблешков“ подкрепя мисията на Career Show да свързва бизнеса и българските таланти


ВТУ „Тодор Каблешков“е официален партньор на Career Show 2024 – най-мащабното кариерно събитие за професионално и личностно развитие.

Career Show събира най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Ежегодно събитието се посещава от 4000+ професионалисти – активно търсещи нова и по-добра работа в различни сфери.

Допълнителните активности на събитията дават възможност на посетителите да почерпят от опита на видни експерти и доказани професионалисти от бизнес екосистемата и обществения живот. Личности като Деси Стоянова, Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ивайло Пенчев са били специални гост-лектори на събитието, за да споделят своите съвети и експертиза с участниците. 

По време на събитието на 2 октомври в Арена Армеец ще се състоят и снимки на живо на подкаста на Career Show с водещ Александър Кадиев.

Освен в София, Career Show ще се проведе в още 4 български града:

  • София, 2 октомври, Арена Армеец
  • Пловдив, 8 октомври, Международен панаир
  • Бургас, 11 октомври, Конгресен център
  • Варна, 15 октомври, Галерия “Графит”
  • Русе, 18 октомври, Хотел Рига

“Благодарим на ВТУ „Тодор Каблешков“,че подкрепя Career Show в мисията ни да улесним контакта между бизнеса и амбициозните и талантливи професионалисти на България. Всяка година имаме удоволствието да посрещнем стотици работодатели, които доказват, че възможностите за реализация и развитие у нас са наистина неограничени. Най-голямото удовлетворение за нас е, че можем да помогнем на хиляди професионалисти по пътя към кариерния връх. Подкрепата на нашите партньори е основополагаща за успеха на събитието и стотици сбъднати мечти”, споделят организаторите.

Участието в събитията е напълно безплатно след задължителна регистрация careershow.bg.

,